top of page

Rozezpívaný závěr školního roku

I když už jsou prázdniny, nesmíme zapomenout na naše závěrečné ohlédnutí za koncem školního roku a našimi koncerty.


Na konci května jsme se zúčastnili již každoroční celostátní přehlídky ZUŠ OPEN. Na chotěbořském náměstí jsme vedle sólistů hudebního oboru, tanečníků z tanečního oboru či nádherného programu DOM Chotěboř zazpívali pět písní, a to písně Čechy krásné Čechy vaše, Když jsem já šel do lidušky, To ta Hel'pa, Hastrmane tatrmane a Na té naší pouti. Po každé písničce následoval velký potlesk. Věříme, že se náš koncert líbil.

Před vystoupením na ZUŠ OPEN
Před vystoupením na ZUŠ OPEN

Čtrnáct dní po té, tedy 15.6.2019, si Motýlek uspořádal závěrečný koncert v sále ZUŠ, kde jsme předvedli jak písničky z minulých let, tak i nově připravené písně. V téměř naplněném sálu jsme zazpívali písně lidové, populární či písně z dílny pánů Svěráka a Uhlíře. Věříme, že každý, kdo se zastavil, si našel alespoň jednu písničku, kterou si s námi zazpíval.






Na obou koncertech nás samozřejmě doprovodil skvělý Vladimír Turek, který nejen předváděl úžasné klavírní kreace při našem zpívání, ale i on nás dokázal svým milým slovem pobavit, rozesmát i nadchnout pro zpívání. Vláďo, moc děkujeme a věříme, že s tebou budeme moct absolvovat mnoho dalších koncertů!














Touto cestou bychom Vám chtěli poděkovat a Vaši přízeň. Zpíváme hlavně pro radost a tak, aby nás to nejen bavilo, ale abychom se i něco naučili a Vaše přízeň na našich koncertech tento proces jen podporuje. A nemyslete si, že na našich zkouškách se všichni mračí! Hlavní je, aby nás to bavilo a abychom si to užili.


A kdybyste se k nám chtěli přidat, tak to není žádná věda. Nemusíte se nikde hlásit. Přijďte se za námi rovnou podívat. Od září budeme zase zkoušet už tradičně od 15:00 v učebně p. uč. Libuše Zborníkové v ZUŠ Chotěboř.

Krásné prázdniny a příští rok vás zase rádi uvidíme alespoň na našich koncertech!


Motýlci

100 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Předvánoční týden 2018

Letošní předvánoční týden měl Motýlek velmi na pilno, protože ho během 3 dnů čekaly dva koncerty. První koncert byl už tradiční koncert Vánoční zpívání v Panském domě, kde jako hosté vystoupili žáci z

bottom of page