top of page

Předvánoční týden 2018

Letošní předvánoční týden měl Motýlek velmi na pilno, protože ho během 3 dnů čekaly dva koncerty.


První koncert byl už tradiční koncert Vánoční zpívání v Panském domě, kde jako hosté vystoupili žáci ze třídy p. uč. Kovačky. Sešli jsme se hodinu a půl před začátkem koncertu, abychom všechno připravily. Koncert začal v 17:00 a v celá Tančírna Panského domu div nepraskala ve švech. Celý program byl pouze vánoční a věřím, že jsme celé publikum příjemně vánočně naladili na nadcházející Vánoce. Velmi nás potěšilo, že se na tento koncert přišla podívat bývalá sbormistryně a zakladatelka Motýlku, Marie Fišerová. Po koncertu jsme se rozprchly domů a už jsme se těšili, až se za dva dny uvidíme.


Dne 19. 12.2018 Motýlek vystoupil jako host na vánočním koncertu Davida Deyla v chotěbořském kině. Po telefonické domluvě s paní manažerkou jsme natrénovali 2 písně z Davidova repertoaru, Nádherná zář a Svatý čas a domluvili jsme se, že Motýlek zazpívá tři písně z jeho repertoáru. V den koncertu jsme se sešli v ZUŠ, vyzkoušeli jsme si všechny písničky, a poté jsme se přesunuli do kina, kde už na nás čekal David Deyl. Vyzkoušeli jsme si všechno i s mikrofony a po zvukové zkoušce jsme se přesunuli zpět do ZUŠ, kde na nás čekalo několik krabic s pizzou a nějaké dobré pití. Tak jsme se dobře najedli a napili, popovídali jsme si společně. Před 19. hodinou jsme se přesunuli zpět do kina, abychom stihli začátek koncertu. Seděli jsme v první řadě, takže jsme měli koncert z nejlepších míst, avšak zbytek kina byl absolutně vyprodán. Po přestávce přišla řada na nás. Zazpívali jsme písně Vánoční slon, Ježíšek a Osadní koleda. Poté se k nám připojil David a zazpíval s námi ty dvě písně. Vysloužili jsme si obrovský potlesk od celého kina. Na konci koncertu David jako přídavek zařadil Svatý čas, takže jsme se znovu vrátili na podium a už jsme se ani nestihli stresovat a náležitě jsme ze sebe dostali to nejlepší. Po závěrečné písni celé kino nás obdarovalo potleskem ve stoje a Líba dostala od CEKUS Chotěboř kytici. Po koncertu jako poděkování Motýlek dostal sladkou odměnu od CEKUS Chotěboř a samozřejmě selfie s Davidem Deylem, který se s námi vyfotil přednostně.


Tímto bychom chtěli poděkovat Panskému domu za jejich opětovné pozvání do Tančírny Panského domu, kde jsme mohli zazpívat a už teď se těšíme na další spolupráci. Dále bychom chtěli poděkovat CEKUS Chotěboř, který nás oslovil a dal možnost vystoupit na koncertu Davida Deyla a věříme, že toto nebyl poslední koncert pod záštitou CEKUS Chotěboř.


Motýlek

14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page