top of page

Motýlek zahájil Advent

Vánoce se kvapem blíží a ani Pěvecký sbor Motýlek nezahálí. První adventní víkend je za

námi a Motýlek měl na pilno. Víkend jsme zahájili páteční zkouškou a domlouváním podrobností. V sobotu jsme vystupovali jako už tradičně na Bílku při rozsvícení stromečku. Sice počasí v předchozím týdnu nebylo ideální a oslabilo Motýlek, všichni předvedli perfektní výkon. Hned po vystoupení si nás zamluvili na příští rok.

Jako odměna za náš výkon nám už jako tradičně bylo vánoční cukroví a čaj. A samozřejmě balíček se sladkostmi.

V neděli se Motýlek představil i na Staročeských Vánocích u kašny v Chotěboři. Sešli jsme se dřív a udělali jsme si pohodovou náladu. Zazpívali jsme pět písní před plným náměstím a myslím, že se nám to povedlo skvěle.

Byly to první koncerty s novým vedením i doprovodem. Vláďa Turek je skvělý klavírista a do našeho převážně holčičího kolektivu zapadl na výbornou. A sbor podal tento víkend skvělý výkon.

Avšak těmito koncerty naše "Vánoční turné" nekončí. Už 18. 12. vystoupíme na Vánočním setkání v Panském domě, kde se vám představí nejen Pěvecký sbor Motýlek,

ale i žáci ze Základní umělecké školy Chotěboř ze tříd p. uč. Libuše Zborníkové a p.uč. Pavla Kovačky. Hned ve čtvrtek 20.12. zazpíváme jako hosté na koncertu Davida Deyla v chotěbořském kině. Lístky už jsou nejspíš vyprodané, ale třeba se Vám ještě poštěstí nějaký sehnat.


53 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page